miablog

miablog

Yournextmove...

träningPosted by miablog Mon, February 17, 2014 23:28:53
Snart är det dags! På söndag har vi releaseevent för Yournextmove på SATS Spårvagnshallarna för ett gäng grymma instruktörer.

Det absolut bästa jag vet är att få jobba med att utbilda och utveckla instruktörer. Under många år har jag filat på hur man kan skapa ett verktyg/forum som är lättillgängligt för så många som möjligt, som vill peppas, som vill utvecklas, fortbilda sig, helt enkelt ta nästa steg. Resultatet är inte helt klart, men vi kommer att träffa ett gäng instruktörer och även ha testpiloter nu under våren som får vara med och utveckla och ge feedback ( vill du vara med? Maila mig på inspiration@mariaolofsson.se), och på söndag har vi ett fullspäckat och fullbokat event!


Och vi är grymma Jessica Claren, Åsa Fornander och Erika Kits Gölevik (åsså jag då) som tillsammans har en del år i nacken som utbildare ;) (tänker inte räkna efter), men som jag ser så mycket fram emot att få jobba med.Första steget blir på söndag, sen jobbar vi på (tillsammans med våra fantastiska utvecklare www.myactive.se) för att få detta klart under våren.. Så spännande!!

Vill du gå med i facebookgruppen, anmäl dig här

Vår första webteaser; www.yournextmove.se  • Comments(0)//miablog.mariaolofsson.se/#post233