miablog

miablog

Maraton..

träningPosted by miablog Tue, June 03, 2014 19:13:10

Mitt livs maraton har sina eftersviter just nu. Lilla, underbara Thea är nu drygt en vecka gammal och kan lugnt konstatera att det händer en hel del mentalt och fysiskt när man får barn. Hade nog inte spelat någon roll hur många man pratat med, läst på om vad som händer eller planerat, så blir det nog aldrig som man tänkt sig..

Jag hade en mysig fredagslunch ute i stugan med fina vänner innan jag åkte in för att kolla en del provresultat. Visade sig vara havandeskapsförgiftning och blev inlagd på en gång. 60 timmar senare kom pigga Thea till en mindre pigg mamma ;) Fantastisk upplevelse men den största fysiska utmaningen jag varit med om. Sedan har jag haft några turer till sjukhuset, blivit inlagd, tappat en massa blod mm mm. Men lovar mig själv att tänka positivt, är bara en så liten del av mitt liv och jag vet att min kropp kommer att fixa detta. Bara att följa med och ta det lugnt ( kanske det jag är absolut sämst på..)

Så just nu ska jag bara vara och mysa...  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by uppochhoppa.se Tue, June 03, 2014 22:48:08

Grattis till Thea! (svåra förlossningsskador är erfarenheter jag inte vill att någon ska få, jag hoppas verkligen att du inte varit med om trauma liknande mitt, och om du har - att du får bra vård, samt är otroligt rädd om dig!)

Posted by Elin Tue, June 03, 2014 22:03:31

Vackra barn! Välkommen till världen! Hoppas du hämtar dig efter allt och låt det ta tid även om du är sämst på det... (känner igen det skälv!)

All lycka till er!